Der var engang

Jeg elsker dig ❤

 

hmmm  sidder her og tænker over livet --- over min separation fra den mand som jeg elskede så højt ! hvorfor ting kan være så kompliceret….

Min ex og jeg boede førhen i Spanien , dengang var ting gode eller var de nu også det ?

Jeg har en evne til at glemme de grimme ting , syntes faktisk det er en fantastisk evne at besidde og det takker jeg for ;-) 

 Denne evne gør at mit liv næsten altid er lyst , jeg er blevet stærkt af mine oplevelser og mine oplevelser er blevet stærke pga. mig ;-) 

 Jeg elsker Spanien , mit hjerte hamrer og det er der jeg føler mig allerbedst hjemme… jeg er et kærligt og varmt menneske og jeg behøver også mennesker omkring mig som er det …. bevares der kan være et par overflader eller to omkring mig, men jeg tænker altid på at deres liv må være utroligt fattigt ,når man ikke magter evnerne til at elske så er man fattig , i min verden .

Mange er desværre bange for at elske og det kan der være mange grunde til som jeg har fuld respekt for . Mange tror at man skal give sit hjerte ud og så er det BANG , Men sådan er det jo slet ikke . Vi låner vores hjerte ud , vi skal ikke give det bort , vi deler med dem som har behov , det er det hjertet er til for , så tænk over det og pas på det …. det er dit i al evighed. 

 Personligt er jeg ikke bange for at elske , det har jeg aldrig været , fuck det kan da gøre ondt af og til når kærligheden ikke vil fungerer med et menneske som hjertet banker for.

MEN MEN jeg ville aldrig være foruden den følelse af når mit hjerte fyldes med dobbelt så meget blod ( min følelse) når jeg mærker kærligheden, når jeg mærker lysten, når jeg mærker at mit hjerte vil give , det er den bedste fornemmelse i verden for mig , det er at kunne sige til mine børn JEG ELSKER DIG og kunne sige til mine nære venner JEG ELSKER DIG og sidst men ikke mindst at kunne sige til den mand som mit hjerte pumper ekstra for “ Jeg Elsker Dig” …….

Desværre er der nogen som tror at det forpligter når jeg elsker dem …. det gør det jo ikke , det er mit ansvar at elske et andet menneske og det gør jeg ganske gratis…..

Så hvorfor er så mange bange for at elske , bange for kærligheden … ja det kan komme til at gøre skide ondt , men sådan er det jo , en risiko for at blive såret så smertefuldt , og samtidig en mulighed for at mærke den største lykke i livet …. Når kærligheden forenes 

 

SÅ GIV LOS , ELSK NU , ELSK ALTID , ELSK LÆNGE

DIT LIV VIL SKINNE OG VÆRE SÅ MEGET LYSERE NÅR DU TØR ELSKE ……. 

 

KH Bonett