Kærligheden 2

Kære X …. 

Tak for din besked …. hvor er det ærgerligt at du sidder fast i gammelt forhold og ikke anskuer ting som de er ved at mærke og ved at se efter . Jeg er ikke din sure Ex og du bør efterlade den rygsæk uden for dit og mit forhold og se på hvem JEG er . 

Der var ingen sure beskeder fra mig…..

Mit sind er glad og for det meste optimistisk , jeg er sårbar  lige som du sikkert er, men at løbe væk løser jo ikke noget , jeg har brug for at vi er i dialog og  som voksen mennesker taler om tingene og har en glæde ved at udvikle os som par , vi opnår ikke noget ved at ses sporadisk af og til og for min del så har jeg brug for noget at se frem til, noget at glæde mig til og du har jo fridage som alle andre, endda mere travle mennesker end dig.

Jeg er bare skuffet over manglende svar , vi er i en alder hvor problemer løses i stedet for vælger du , som du selv skriver at “løbe den anden vej” .

Sådan vil jeg ikke løse problemer med min kæreste og det gør mig utryg at du bare lukker af og ikke tager tyren ved hornene … 

vi kan altid være enig om at være uenig og vi skal ikke nødvendig løse alle ting , men vi skal som minimum være i dialog og have respekt for hinanden . 

Vi har alle ting som vi skal forholde os til i livet , …. MEN Kære X ….. livet går jo ikke i stå af den grund ….. tværtimod , så kunne vi bruge hinanden , læsse af .. du lytter jeg lytter og så kan vi varme os sammen i sengen …. vi kan og skal jo ikke løse alles problemer , livet er en rutsjebane.  Problemet er ikke selv problemet , problemet er hvordan vi anskuer og vælger at løse dem .

Jeg vil ikke tigge om at se dig  , Jeg vil ikke tigge om din tid og    Jeg vil slet ikke bruge 5  dage af mit dyrebare liv på en som ikke vil mig.

MEN JEG VIL GODT passe på mig selv , jeg vil give min kærlighed til dem som vil modtage , jeg vil investere i dem jeg elsker og jeg vil  beholde min selvrespekt og være lykkelig ….. fordi jeg elsker den jeg er ,et godt menneske og har fortjent mere end du tilbyder mig . 

Du er en skøn mand og jeg  ville have givet dig masser af luft , masser af  muligheder for at du havde højt til loftet , fordi dit job er  din identitet og fordi du elsker dit job . Så hvad andet kunne jeg være, end glad på dine vegne. En rejse med dig ville havde været skønt