17-08-2019

FASHION ....  jeg kan altså ikke forstå at Go`morgen Danmark skal fylde sine programmer med mange ( i min verden ) overfladiske indslag. 

Jeg har flere gange tænkt over når der kommer en " specialist" som skal fortælle os alle om Fashion .... Om hvad vi må sætte sammen af tøj og hvad vi ikke må sætte sammen . Jeg ved godt at der måske er mange som går vildt op i moden , det er jo også helt ok , det er bare en grundholdning jeg har til at mode er ikke noget som skal " boostes" på TV i den form . 

 

Hvad vi er for gammel til og hvad der er mest hot at bruge nu og her .... Som at købe dig en hårbøjle hvis du ikke har en 🙂

Jeg mener at sådan indslag er med til at fastholde at det ikke er ok at være den du er , unge mennesker er lette at påvirke, så hvorfor ikke lære dem fra barnsben at det er okay at bruge alt tøj ... Lige som vi i model branchen nu er mere accepteret for  den krop vi nu engang har .

Jeg respekterer selvfølgelig at vi alle er forskellige , men når man som jeg sidder og rådgiver børn omkring mange problemstillinger på Børns Vilkår , så er det for mig lidt en torn i øjet når jeg ser hvordan voksen mennesker sender indslag om hvad der " trender" nu og hvad er et must to have . Mange unge børn kan ikke selekterer deres egen personlighed og derfor hopper de på det som de bliver præget med . 

Jeg ville ønske at man brugte diverese indslag omkring mode og tøj til at vise at al tøj er super smart , men det vigtigste her er at fortælle vores unge at de ikke får flere " rigtige" venner omkring sig ved at købe det samme tøj som dem ... 

Det er vores opgave at "booste" vores børn , det gør vi ikke ved at fortælle dem at leopard mønster er det mest hotte lige nu og sådan noget skal man bare følge op på . 

Det var bare lige et kærligt Morgenbrøl herfra ..... 

KH Bonett 💔